קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגות סרטנים ומיונז קארי עם סלט תפוחים

עוגות סרטנים ומיונז קארי עם סלט תפוחים
המתכון לעוגות סרטן וקארי מיונז עם סלט תפוחים יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו משחת קארי, טרגון, סרטן גוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו קציצות סרטן עם מיונז צ'ילי אדום, עוגות סרטנים עם מיונז פלפל אדום, ו עוגות סרטנים עם שמיר מיונז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להקציף 1/4 כוס המיונז עם 1/2 כפית של ממרח קארי; צ ' יל.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה אחרת, לשלב את המיונז שנותר עם frache קרם, מיץ לימון, עירית, פטרוזיליה, טרגון ותפוח חתוך. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הסרטן, טופס לתוך 4 קציצות מעיל עם panko.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להעביר את עוגות הסרטן לתבנית אפייה משומנת קלות; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 8 אינץ ' מהחום.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
לטפטף את עוגות הסרטן עם 2 כפות של שמן צלוי במשך כ 12 דקות, הופך פעם אחת, עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
דַק-דַק-
6
מעבירים את קציצות הסרטן לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
7
בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 2 כפות שמן עם 1/2 כפית של להדביק קארי ואת החומץ העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משחת קארימשחת קארי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הגפרורים ואת הכוסברה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
מגישים את עוגות הסרטן עם מיונז קארי וסלט תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
סרטןסרטן

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.