עוגות סרטנים פריכות עם מנגו-סלסה אננס
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? קציצות סרטנים פריכות עם סלסה מנגו-אננס יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. אם יש לכם שמן זית, חרדל דיז'ון, סרטן גוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מיני עוגות סרטנים עם סלסה אננס מלפפון, עוגות סרטנים בצל ירוק עם סלסה אננס, ו עוגות שרימפס קוקוס עם סלסה אננס מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה. בעדינות לקפל סרטן 1/2 כוס panko.
תערובת סרטן צורה לתוך 8 עוגות; בזהירות לדלות קציצות הנותרים 1 כוס panko.
חום 1 כף חמאה מומסת 1 כף שמן כפות במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף 4 עוגות סרטן למחבת, ומבשל 2 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור עם הנותרים חמאה, שמן, ועוגות סרטן.
מגישים מיד עם סלסה מנגו-אננס.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.