עוגות פודינג לימון פטל
עוגות פודינג לימון פטל הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, קרם טרטר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון, עוגת תה הפוך עם לימון פטל, ו עוגות פודינג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר 6 ramekins (2/3 גודל כוס) ב 9 - by 13-in. תבנית אפייה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר מגורען עד עבה וקרם.
לטאטא בקמח, חמאה, גרידת לימון ומיץ, וחלב עד מעורבב.
בקערה עמוקה עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, לח כאשר מקצף הוא הרים. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת חלמון עד מעורבב, ואז לקפל בעדינות בלבנים הנותרים. בעדינות לקפל במחצית פטל.
הבלילה כפית לתוך ramekins.
יוצקים מספיק מי ברז חמים לתוך תבנית אפייה לבוא 1 ב. עד צדדים של ramekins.
אופים עד שכבות העוגה נקבעים וחולצות זהובות, 30 עד 35 דקות.
הסר ramekins מן המים; תן מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים עם יותר פירות יער על גבי אבק של אבקת סוכר.
הפוך קדימה: צ ' יל אטום עד 1 יום; שכבת פודינג תהפוך ברורה יותר.