עוגות צ'דר תפוחי אדמה
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, תערובת מקורית, תפוחי אדמה חומים חשיש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פירה ועוגות צ'דר לבנות, עוגות תפוחי אדמה צ'דר מעושנות משובצות פרמזן, ו סקיני צ'ייב ועוגות בטטה צ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת לא מקל או מחבת, חום 1 כפית שמן על חום בינוני-גבוה. מבשלים תיבול ירקות תערובת בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ירקות, הן תפוחי אדמה, תערובת ביסקוויק, גבינה ותימין.
מוסיפים חלב וביצה, ערבוב רק עד לח.
באותו מחבת, חום 1 כף שמן על חום בינוני. כף שליש הבלילה לתוך 4 (1/4-גביע) תלוליות על מחבת חמה; לשטח מעט. מבשלים 4 עד 6 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה קלה.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור פעמיים עם הנותרים 2 כפות שמן ובלילה.
מגישים עם שמנת חמוצה, אם תרצה.