תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות Whoopie קוקוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 788 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. לכי לחנות ותקני קיצור ירקות, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגות קרם קוקוס וופי, פצפוצי שוקולד קוקוס עוגת גזר וופי פאי, ו פשטידות אננס Whoopie עם מילוי קרם קוקוס # leftoversclub (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 375 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח על גיליון נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה, קיצור וסוכר עם מיקסר על מהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
בלנדר
4
מוסיפים את הביצה ואת ביצה לבן ופעימה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ביצה
5
מוסיפים חצי מתערובת הקמח וחצי מחלב הקוקוס ומכים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
קמח לכל מטרה
6
מוסיפים את הקמח הנותרים וחלב קוקוס עם הוניל ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
וניל
קמח לכל מטרה
7
באמצעות כף גלידה 1/4 כוס, זרוק את הבלילה לתוך 12 תלוליות על גיליונות אפייה מרופד, מרווחים אותם 2 סנטימטרים זה מזה (או לעשות 24 תלוליות באמצעות כפות מעוגלות היטב).
מרכיבים שתצטרך
גלידה
סרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
תבנית אפייה
8
מפזרים חצי מהתלים עם קוקוס (או כל התלים, אם אתה רוצה).
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
סרגל אונדס
9
אופים את העוגיות, גיליון אחד בכל פעם, עד שהם מתחילים להיסדק והם המשרד למגע, על 12 דקות עבור עוגיות גדולות ו 10 דקות עבור קטנים. החלק את נייר הקלף עם העוגיות על מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מתלה תיל
תנור
10
השתמש במרית מתכת דקה כדי להרים את העוגיות מנייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מרית
11
מורחים את הצד השטוח של העוגיות הפשוטות בנדיבות עם מילוי מוך קוקוס. למעלה עם עוגיות קוקוס, לחיצה קלה לאטום אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
עוגיות
מורחים
12
הכה את החמאה ואת קרם מרשמלו בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. מקציפים את הסוכר של ממתקים, קוקוס, חלב קוקוס, וניל ותמצית קוקוס עד חלקה.