עוגות קרם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות קרם לימון. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: עוגות אוכמניות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, עוגות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
הכן את המילוי על ידי מכות 1/4 כוס סוכר, גבינת שמנת, מיץ לימון 1 כף, ו 1 כפית לימון גרידת עם מיקסר חשמלי עד חלקה. לגרוף את המילוי לתוך שקית מאפה, ולהניח בצד.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערת ערבוב; להפריש.
לנצח חמאה 1 1/4 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. הכה ב 1/4 כוס מיץ לימון ו 2 כפיות גרידת לימון עם הביצה האחרונה. הכה בתערובת הקמח, ערבוב עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות, מילוי כוסות מאפין חצי מלא. צינור על 1 כף המילוי על מרכז כל קאפקייק, ולאחר מכן העליון עם הבלילה הנותרת כדי למלא את כוס מאפין 3/4 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הם חום זהוב בהיר, כ 15 דקות. מבשלים לחלוטין על מתלה תיל.