עוגות רפאים
אם יש לך אבקת אספרסו מיידית, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שוקולד מרינג וקאפקייקס בטעם שוקולד מרינג., רוח רפאים קסס, ו עטלף רפאים ועוגיות חתול (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך קאפקייקס: מחממים תנור ל 350°f. קו קופקייקס עם מחזיקי.
בקערה בינונית, מקציפים יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אספרסו, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה, להכות חמאה יחד חמאה וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
להוסיף תמצית וניל לנצח עד רק בשילוב.
הכה בתערובת קמח 1/2, ואחריו שמנת חמוצה. מקציפים בתערובת הקמח הנותרת.
יוצקים בלילה לתוך מחזיקי cupcake.
אופים עד שבוחן עוגה יוצא נקי, כ -25 דקות.
הפוך ציפוי: בקערה בינונית, להכות חמאה במשך 1 דקה.
מוסיפים סוכר וחלב של ממתקים ומכים עד חלקה.
מוסיפים מוך מרשמלו ומכים עד בשילוב טוב. במידת הצורך, להמשיך לערבב עד ציפוי הוא עקביות רכה נכונה.
חותכים 24 של שבבי האפייה במחצית.
מניחים שני חצאים על כל קאפקייק לשמש עיניים.
להוסיף שבב שלם מתחת לעיניים לשמש הפה.