כשאני מסתכל מהחלון, קשה לדמיין את הסתיו הזה מתחיל רשמית מחר. יש לנו כאן שתי עונות פחות או יותר, חמות וחמות. חג המולד חגג בשמלת קיץ, טוב, "זה לא מתאים". זה לא מתאים, אבל יש סימנים שלא ניתן לטעות בהם. הלילה יורד מוקדם יותר, הרוח סוף סוף הרים, הפקאנים שוקלים ענפי העץ למטה. האור נותן עכשיו נימות כחולות קרות, אני מחזיר את המפזר לאולפן, לוח הזמנים שלי לירי השתנה. והכי חשוב, התנור מזמזם עם טארטים, פודינג ועוגות כמו עוגות שוקולד ואגסים כפולות אלה, הסתגלות ללא גלוטן של המתכון של אמא שלי.אני אוהב ספונטניות כמו שאני אוהב טקסים משפחתיים מסוימים. אחת שיש להורים שלי בבית היא להיפגש לשעת תה כל יום בסביבות ארבע או חמש. אפילו עכשיו שסבתא שלי איננה, אמא שלי עושה את אותו הליכת חצר אחת לסבא שלי וממשיכה במסורת. אחד הזיכרונות החביבים שלי הוא תמיד הרגע הזה משותף סביב שולחן חדר האוכל שלהם ממש כאשר הוא מקבל כהה בחוץ ואנחנו נעים סביב פרוסת עוגה וכוס חמה של תה ו chat.As ילד, הייתי יושב בשקט ומקשיב לשילוב של שיחות החל מפוליטיקה וספרות לשאלות הבסיסיות יותר של מה לבשל למשפחה הבאה להיפגש. כנער התחלתי לקחת חלק על ידי הבאת פינוקים משלי כמו madeleines ו langues דה צ ' אטים. כמבוגר, בכל פעם שאני הולך הביתה, אני פשוט יושב בשקט ומקשיב, ממש מוקסם מכל מילה שהם אומרים, כל אירוע או בן משפחה שהם מדברים עליו. אני מנסה לתמצת את הרגעים היקרים האלה לרצועות הזמן הארוכות שביליתי הרחק מהם.מגיע ליפול כאשר "cozying-it-up" שלי מתחיל לבעוט ב, אני עושה את העוגה הזאת בכל סוף שבוע, כך שאנחנו יכולים לשתות תה ועוגה כמו שהם עושים בבית. אין לי מושג איפה אמא שלי קיבלה את המתכון המקורי, אני פשוט מצאתי כמה עותקים שלו בקופסאות מתכון שונות ברחבי הבית. אני אוהב את זה מהסיבה הפשוטה שאתה יכול לעשות את זה בעצמך עם הטעם שאתה אוהב. אוקטובר עשוי להיות הל ופיסטוקים, נובמבר עשוי לתת דרך שקדים ווניל בעוד דצמבר עשוי לראות כמה פירות מסוכרים צבעוניים. כרגע זה אגסים ושוקולד.לאחר התאמת מתכון טארט שוקולד בהצלחה בתחילת החודש לגרסת גלוטן, חשבתי העוגה האהובה עליי תהיה ליד להיות ללא גלוטן. העוגה לא הייתה קשה להסתגל באמצעות קמחים שונים וביצים וחמאה נמצאים שם כדי לעזור מרכיבים לאגד ולגדל כראוי. קשה להרוס דברים כשיש ביצים וחמאה. הוספתי אבקת קקאו ושוקולד נמס לבלילה ועקפתי כל עוגה עם פרוסות של אגסים בשלים. ידעתי שהקורסים יכולים לתת מרקם שונה וחולי לעוגות המוגמרות, אז הורדתי אותם במעט כדי שיישארו לחים לכמה ימים.אני בכוונה השמטתי כל סוג של תבלין הפעם אבל אני חושב הל לכוס התה הבאה. אני גם רוצה לנסות להתאים את עוגת שמן הזית המדהימה הזו של קוני ועוגות נוטלה פאונד חמודות של דנה. אני יכול להגיד לי הסתיו הוא כאן...עוגת שוקולד ואגסים כפולה: עושה חמש עוגות 3 אינץ ' (השתמשתי אלה liners) או עוגת כיכר אחת.1 מקל (113gr)חמאה ללא מלח, בחדר temperature1/2 כוס (100gr) sugar3 eggs2 עוז (60gr) שוקולד semisweet, נמס וקריר מעט 1/4 כוס (60ml) buttermilk1/3 כוס (60gr) קמח אורז מתוק 1/3 כוס (60gr) סורגום קמח (אתה יכול להשתמש amaranth או קינואה)או 1 כוס (125gr) כל המטרה אינה קמח ללא גלוטן במקום זאת, אם לא הולך קמח ללא קמח במקום זאת, אם לא כפות (15gr) אבקת קקאו 1/4 כפית אבקת אפייה 1 אגס, בשלים, קלופים, מגולפים ופרוסים דק