קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 27 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד חמות עם פירות יער

עוגות שוקולד חמות עם פירות יער
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 698 קלוריות. אם יש לך קמח, ליקר אגוזים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-27 דקות. נסו עוגות שוקולד חמות, עוגות שוקולד חמות אישיות, ו עוגות פודינג שוקולד חמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה וקמח קל 6 (6-אונקיה) ramekins. לנצל את כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
בסיר קטן, להביא לרתיחה 2 סנטימטרים של מים. בקערת זכוכית גדולה מוסיפים חמאה, שוקולד ואבקת אספרסו. מנמיכים את החום ומניחים את הקערה מעל המים הבוערים. לאט לאט לטאטא תערובת עד השוקולד נמס כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הסר קערה מחום ולהמשיך להקציף עד שכל השוקולד נמס. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, חלמונים וסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד אור ורך חיוור בצבע. להפחית את המהירות בינוני-נמוך ולאט לאט לשפוך בתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. אל תגזימי עם החובט.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחלקים את הבלילה בין התבניות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מניחים תבניות שוקולד על תבנית אפייה ומניחים בתנור במשך 7 דקות. אם לא אפייה מיד, לכסות את תבניות שוקולד עם פלסטיק לעטוף במקרר עד מוכן לשרת, עד 8 שעות. כאשר מוכן לאפות, מניחים תבניות שוקולד בקירור על גבי תבנית אפייה ומניחים בתנור במשך 10 דקות. החלק העליון והצדדים צריכים להיות מבושלים ויבשים והפנים יהיה נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
9
באמצעות כפפות תנור, בזהירות להפוך כל עובש על צלחת ולתת לו לשבת במשך 10 שניות. ואז להרים 1 פינה של ramekin והעוגה צריכה להחליק החוצה.
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מפזרים על 1/2 כפית פרנג ' ליקו על כל עוגה. כף פירות יער סביב עוגת שוקולד ומקשטים עם מנטה.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
שוקולדשוקולד
פירות יערפירות יער
מנטהמנטה
11
מגישים חמים.