עוגות שוקולד חמות עם פירות יער
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 698 קלוריות. אם יש לך קמח, ליקר אגוזים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-27 דקות. נסו עוגות שוקולד חמות, עוגות שוקולד חמות אישיות, ו עוגות פודינג שוקולד חמות (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח קל 6 (6-אונקיה) ramekins. לנצל את כל עודף קמח.
בסיר קטן, להביא לרתיחה 2 סנטימטרים של מים. בקערת זכוכית גדולה מוסיפים חמאה, שוקולד ואבקת אספרסו. מנמיכים את החום ומניחים את הקערה מעל המים הבוערים. לאט לאט לטאטא תערובת עד השוקולד נמס כמעט לחלוטין.
הסר קערה מחום ולהמשיך להקציף עד שכל השוקולד נמס. אפשר להתקרר מעט.
בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, חלמונים וסוכר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד אור ורך חיוור בצבע. להפחית את המהירות בינוני-נמוך ולאט לאט לשפוך בתערובת השוקולד.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. אל תגזימי עם החובט.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מחלקים את הבלילה בין התבניות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים תבניות שוקולד על תבנית אפייה ומניחים בתנור במשך 7 דקות. אם לא אפייה מיד, לכסות את תבניות שוקולד עם פלסטיק לעטוף במקרר עד מוכן לשרת, עד 8 שעות. כאשר מוכן לאפות, מניחים תבניות שוקולד בקירור על גבי תבנית אפייה ומניחים בתנור במשך 10 דקות. החלק העליון והצדדים צריכים להיות מבושלים ויבשים והפנים יהיה נוזלי.
באמצעות כפפות תנור, בזהירות להפוך כל עובש על צלחת ולתת לו לשבת במשך 10 שניות. ואז להרים 1 פינה של ramekin והעוגה צריכה להחליק החוצה.
מפזרים על 1/2 כפית פרנג ' ליקו על כל עוגה. כף פירות יער סביב עוגת שוקולד ומקשטים עם מנטה.