קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות שוקולד לבה

עוגות שוקולד לבה
עוגות שוקולד לבה הוא קינוח המגיש 4. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 651 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך חמאה, סוכר, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגות לבה שוקולד, עוגות לבה שוקולד, ו עוגות לבה שוקולד.

הוראות

1
משמנים את התחתונה ואת הצדדים של ארבעה 6 אונקיות. רמקינס; מפזרים כל אחד עם 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בקערה בינונית חסינת מיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
4
מקציפים פנימה את הביצים, החלמונים, הקפה הנמס והווניל. מערבבים פנימה קמח ומלח; כף את הבלילה לרמקינים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
5
אופים בחום של 400 מעלות כ-12 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות וצידי העוגה מוגדרים והמרכזים רכים.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
הסר את הרמקינים לרשת כדי להתקרר למשך 5 דקות. בזהירות להפעיל סכין קטנה סביב עוגות כדי לשחרר. הפוך עוגות חמות על צלחות הגשה. הרם רמקינים מעוגות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
7
מגישים חם עם קצפת או מפזרים סוכר קונדיטורים נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קצפתקצפת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "