קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד מהירות עם ציפוי וניל ללא אבקת סוכר

עוגות שוקולד מהירות עם ציפוי וניל ללא אבקת סוכר
גשו לסופר וקנו וניל, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: עוגות שוקולד עם ציפוי ורוד Vanillan, קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל, ו אבקת שוקולד סוכר דונאטס חורים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F ו קו 12 כוסות cupcake עם ספינות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים יחד חלב ומיץ לימון ומניחים בצד כדי להתפתל.לנצח שמן וסוכר עם מיקסר חשמלי עד חלקה. לנצח inegg, וניל, מלח, וסודה לאפייה עד מעורבב היטב. מוכה באבקת קקאו. עם כף ערבוב גדולה או מגרד גומי, מערבבים את הקמח לסירוגין עם החלב עד הקמח נספג.מחלקים את הבלילה שווה בין 12 כוסות קאפקייקס מרופדות בנייר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרית אפייהמרית אפייה
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
3
אופים ב 350degrees במשך 25 דקות או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי.מגניב במחבת על מתלה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
הסר לצלחת כדי להמשיך בקירור.
5
לטאטא את הקמח והחלב יחד בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד שהוא מתחיל להתעבות. לבשל 1-2 דקות יותר. להפוך לצלחת ולתת מגניב.הכה יחד את החמאה והסוכר, ואז הכה ב2t roux מקורר. בכל פעם. המשך להכות עד ציפוי הופך קרמי ולא מגורען. זה לוקח זמן – כנראה 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים וניל ומלח ומערבבים עד אור וקרם. כפור מיד. אתה יכול לשמור את העוגות חלביות במקרר ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אני גם השארתי כמה במיכל אטום בטמפרטורת החדר לילה והם היו בסדר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)