עוגות שוקולד מהירות עם ציפוי וניל ללא אבקת סוכר
גשו לסופר וקנו וניל, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: עוגות שוקולד עם ציפוי ורוד Vanillan, קאפקייקס וניל בסיסי עם ציפוי גבינת שמנת וניל, ו אבקת שוקולד סוכר דונאטס חורים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F ו קו 12 כוסות cupcake עם ספינות נייר.
מערבבים יחד חלב ומיץ לימון ומניחים בצד כדי להתפתל.לנצח שמן וסוכר עם מיקסר חשמלי עד חלקה. לנצח inegg, וניל, מלח, וסודה לאפייה עד מעורבב היטב. מוכה באבקת קקאו. עם כף ערבוב גדולה או מגרד גומי, מערבבים את הקמח לסירוגין עם החלב עד הקמח נספג.מחלקים את הבלילה שווה בין 12 כוסות קאפקייקס מרופדות בנייר.
אופים ב 350degrees במשך 25 דקות או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי.מגניב במחבת על מתלה 20 דקות.
הסר לצלחת כדי להמשיך בקירור.
לטאטא את הקמח והחלב יחד בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד שהוא מתחיל להתעבות. לבשל 1-2 דקות יותר. להפוך לצלחת ולתת מגניב.הכה יחד את החמאה והסוכר, ואז הכה ב2t roux מקורר. בכל פעם. המשך להכות עד ציפוי הופך קרמי ולא מגורען. זה לוקח זמן – כנראה 6 עד 10 דקות.
מוסיפים וניל ומלח ומערבבים עד אור וקרם. כפור מיד. אתה יכול לשמור את העוגות חלביות במקרר ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אני גם השארתי כמה במיכל אטום בטמפרטורת החדר לילה והם היו בסדר.