עוגות שוקולד מותכות עם רוטב פטל גושי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, פטל, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו עוגות מותכות שוקולד עם רוטב תות, עוגות שוקולד מותכות ברוטב דובדבנים, ו עוגות שוקולד מותכות עם רוטב ברי" חבול" (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פטל בקערה גדולה ומערבבים מיץ לימון וסוכר. השתמש במזלג כדי מחית עד הסוכר הוא מומס ורוטב הוא עבה. כיסוי וצינה גם לפני ההגשה.
באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה, להכות ביצים חלמונים ביצה עם סוכר ווניל עד אור ורך, על 6 דקות. מקפלים בקמח ותערובת שוקולד. מחלקים הבלילה בין ramekins ואופים עד המשרד עדיין רך מעט במרכז, 10 עד 12 דקות. אל תיקח יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הפעל סכין סביב מחוץ לעוגות כדי לשחרר ובזהירות להפוך על צלחות קטנות.