עוגות שוקולד מרירות עם קרם אספרסו
עוגות שוקולד מרירות עם קרם אספרסו עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 205 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, אבקת אספרסו מיידית, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו עוגות שוקולד מרירות עם קרם אספרסו, עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, ו עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191° וכוסות מאפין חמאה בנדיבות.
ממיסים שוקולד וחמאה בקערת מתכת מעל מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה.
הסר קערה מחום ולהוסיף סוכר חום וניל, לטאטא עד חלקה.
להוסיף קמח ומלח, לטאטא עד רק בשילוב, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, לטאטא אחרי כל תוספת.
מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין ואופים באמצע התנור עד בודק יוצא עם פירורים דבקות, 12 עד 15 דקות. הפוך עוגות על מתלה מגניב 5 דקות.
Beat cream עם אבקת אספרסו וסוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
* תערובת חמאת שוקולד יכולה להיות מומסת בקערת זכוכית במיקרוגל בעוצמה של 50% 4 עד 5 דקות. מערבבים עד חלקה לפני הוספת סוכר חום וניל. * אם אתה לא יכול למצוא אבקת אספרסו מיידית עבור השמנת, אתה יכול להחליף 2 כפיות גרגרי קפה מיידיות או אבקה.
להקציף קפה נמס לתוך שמנת ולתת לעמוד 5 דקות (להתמוסס) לפני המכות.