עוגות שוקולד פטל
המתכון שוקולד פטל קאפקייקס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 2 שעות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר מגורען, שמנת, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה הוא אהב על ידי 906 foodies וטבחים. נסו שוקולד כפול פטל מלא קאפקייקס עם שוקולד גנאש, עוגות שוקולד פטל, ו עוגות שוקולד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. קו סטנדרטי מאפין פח עם ספינות קאפקייקס.
מניחים 2 1/2 אונקיות שוקולד בקערה בינונית.
קרם חום לרתיחה ושופכים על שוקולד.
בואו לשבת 5 דקות, ואז לערבב עד חלקה. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, קקאו, סודה לשתייה, מלח וסוכר עד בשילוב.
מוסיפים שמנת חמוצה, ביצה, שמן, 1 כף פטל משמר, וניל.
מחלקים את הבלילה בין כוסות ואופים עד הסט, על 18 דקות.
בואו cupcakes להתקרר במחבת 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
באמצעות סכין קילוף קטן, לחתוך 1 אינץ רחב, 1/2 אינץ ' חרוט עמוק מהחלק העליון של עוגות. מלא כל קאפקייק עם 1 כפית שימורי פטל ו 1 פטל. למעלה עם חתיכת העוגה שהוסרה.
באמצעות מיקסר, תערובת שוקולד לבן מקורר שוט על מהירות בינונית גבוהה לשיא בינוני. להפחית את המהירות נמוכה ומערבבים הנותרים 2 כפות פטל משמר.
כף מעל קאפקייקס העליון עם שאריות פטל של שוקולד לבן.