עוגות שוקולד צ'יפס בטעם מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מנטה שוקולד צ'יפס פשטידות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 895 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-95 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, שוקולד צ'יפס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגות שוקולד צ'יפס בטעם מנטה, מנטה-שוקולד צ'יפס עוגיות וופי פאי, ו עוגות שוקולד מנטה וופי.
הוראות
מקמו שני מדפים בתנוחה האמצעית של התנור שלכם. מחממים התנור ל 204°. גריז קל (או קו עם קלף) שני דפי אפייה.
בקערת ערבוב גדולה, שמנת יחד את החמאה, מלח, תמצית מנטה, אבקת אפייה, וסוכר עם כף עץ או מערבל חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הקמח לסירוגין עם החלב, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים את צבע מאכל ירוק ומערבבים עד incorporated. תעשה את זה בעדינות, אין צורך להכות את הבלילה. מערבבים בשוקולד צ ' יפס בסוף.
באמצעות סקופ גלידה, זרוק את הבצק על דפי האפייה מוכנים. השאר 2 עד 2 1/2 אינץ ' בין כל עוגייה. אם אתה משתמש גדול (4 אונקיה) סקופ, תקבל על 24 עוגיות ג ' מבו (עבור 12 כריכים) מן הבלילה; אם אתה משתמש קטן (2 אונקיה) סקופ, תקבל על 48 (עבור 24 כריכים).
אופים את העוגיות עד שהן בקושי מונחות למעלה, בערך 11 דקות. לקרר אותם על המחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.
מניחים את פצפוצי השוקולד, סירופ תירס, חמאה ושמנת כבדה לתוך קערה גדולה בטוחה במיקרוגל.
מחממים במיקרוגל, עוצרים ומערבבים כל 30 שניות, עד שהתערובת חלקה לחלוטין, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
מוסיפים את המנטה ומערבבים עוד פעם אחת. צינה במקרר, ערבוב מדי פעם, עד המילוי הוא טמפרטורת החדר מגניב.
הסר מהמקרר, והכה במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד שהוא מאיר בצבע ומתעבה מעט. אם המילוי לא מתעבה ומתעבה לאחר כמה דקות של מכות, להירגע עוד 15 דקות, ואז להכות שוב.
מורחים כמות נדיבה של מילוי על אחד הצדדים השטוחים של העוגיות; כריך עוד חצי על גבי כדי ליצור את העוגה שלך. חזור עם הפשטידות שנותרו.
לשרת, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.