עוגות שוקולד תוצרת בית עם חמאת בוטנים ציפוי בצק עוגיות צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות שוקולד תוצרת בית עם חמאת בוטנים טופי צ'יפס בצק עוגיות ציפוי. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1894 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 134 גרם של שומן כל אחד. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, שמנת כבדה, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה מובא לך על ידי חיך בררן. מתכונים דומים: עוגות שוקולד תוצרת בית עם חמאת בוטנים ציפוי בצק עוגיות צ'יפס, עוגות שוקולד עם חמאת בוטנים עוגיות בצק "ציפוי", ו חמאת בוטנים בשכבה משולשת + עוגיות שוקולד צ'יפס + כוסות בצק עוגיות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ו קו 16 כוסות cupcake עם ספינות לסכל.חלב במיקרוגל בקערה בינונית עד חם.
יוצקים פצפוצי שוקולד ולתת לשבת במשך כמה דקות. מערבבים עד נמס וחלק.
מניחים קמח, אבקת קקאו, סוכר, מלח, סודה לשתיה, ביצים, שמנת חמוצה ושמן לקערת ערבוב גדולה.
יוצקים שוקולד נמס, ערבוב עד משולב היטב. מלא כוסות מאפין מרופדת 3/4 מלא עם הבלילה ואופים במשך 20-25 דקות, עד אפוי דרך. תיזהר לא להוציא מוקדם, או קאפקייקס ישקע באמצע.
בואו מגניב completely.To הכן ציפוי, לשים חמאה לתוך מערבל לעמוד להכות עד חלקה.
מוסיפים חמאת בוטנים, סוכר ווניל עד בשילוב.
מוסיפים קמח, מלח, שמנת כבדה וצ ' יפס טופי, ערבוב עד עקביות הרצוי. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים שמנת נוספת.
מניחים גושים של ציפוי בצק עוגיות על גבי קאפקייקס מקורר באמצעות סקופ עוגיות גדול או כף גלידה גדולה.
טפטוף עם גנאש שוקולד חם אם תרצה.