ארוחת ערב: ז'אק פפין של ג' ינג'ר חריף ועוף לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ז'אק פפין של ג' ינג'ר פיקנטי ועוף לימון. מתאים ל-2 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו כמון טחון, קמח, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: עוף צלוי מהיר של ז'אק פפין, ארוחת ערב: בשר חזיר ממולא של ז'אק פפין, ו העוגה האהובה על ז'אק פפין.
הוראות
מערבבים יחד את המלח, אבקת צ ' ילי, כמון טחון, טימין מיובש, פלפל קאיין, וקמח בקערה. מעיל את רגלי העוף בתערובת זו.
יוצקים את שמן הזית למחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד משחימים היטב משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מוסיף את גרידת לימון, גרידת תפוזים, זנגביל טרי, שום, סיידר תפוחים מתוק. לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לעקור כל חתיכות השחמה, ולהביא את זה לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים 15 דקות.
מגישים את העוף עם הרוטב, יחד כמה ירקות ירוקים או אולי קצת אורז.
מפזרים עם זרעי שומשום קלוי.