שמן זית " אליס ווטרס מטוגן ביצים עם כתר של עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אליס ווטרס' שמן זית מטוגן ביצים עם כתר של עשבי תיבול. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 318 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שום, שילוב של עשבי תיבול וירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Ratatouille ' אליס ווטרס, Chard Gratin השוויצרי של אליס ווטרס, ו ספגטי של אליס ווטרס עם שום ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את הירוקים ואת עשבי תיבול עם סכין חדה עד שהם כתמים קטנים ריחניים (אתה רוצה לפחות 1/4 כוס). שים אותם בצד.
לפצח את כל הביצים לתוך קערה, להיזהר לא לשבור את החלמונים.
יוצקים מספיק שמן זית כדי מעיל התחתון של מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' (מחבת nonstick יעבוד גם כאן). אתה רוצה שכבה טובה של שמן (על 1/4 כוס). להגביר את החום בינוני וכאשר השמן מתחיל להרגיש חם, לשפוך את הביצים.
מפזרים מלח ופלפל ולאחר מכן הכתר את כל הביצים עם עשבי תיבול.
בזמן שהביצים מתבשלות, צנים את הלחם בטוסטר, בטוסטר אובן, או מתחת לברוילר. כשזה טוב וטעים, לשפשף כל חתיכה עם שום.
כאשר הביצים רק מתחילים להתקשות על גבי אבל החלמונים עדיין רכים, לאחר 1 עד 2 דקות, לכבות את החום ולכסות את המחבת. החום שיורית יסיים בישול הלבנים על גבי.
כדי לשרת, מעל כל חתיכת לחם שום שפשף עם ביצה וכמה שמן מהמחבת. אל תאכל את זה עם מזלג וסכין, תשתמש בידיים! רק אל תלכלך את החולצה.