קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

שמן זית " אליס ווטרס מטוגן ביצים עם כתר של עשבי תיבול

שמן זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אליס ווטרס' שמן זית מטוגן ביצים עם כתר של עשבי תיבול. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 318 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שום, שילוב של עשבי תיבול וירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Ratatouille ' אליס ווטרס, Chard Gratin השוויצרי של אליס ווטרס, ו ספגטי של אליס ווטרס עם שום ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים את הירוקים ואת עשבי תיבול עם סכין חדה עד שהם כתמים קטנים ריחניים (אתה רוצה לפחות 1/4 כוס). שים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
לפצח את כל הביצים לתוך קערה, להיזהר לא לשבור את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים מספיק שמן זית כדי מעיל התחתון של מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' (מחבת nonstick יעבוד גם כאן). אתה רוצה שכבה טובה של שמן (על 1/4 כוס). להגביר את החום בינוני וכאשר השמן מתחיל להרגיש חם, לשפוך את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים מלח ופלפל ולאחר מכן הכתר את כל הביצים עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בזמן שהביצים מתבשלות, צנים את הלחם בטוסטר, בטוסטר אובן, או מתחת לברוילר. כשזה טוב וטעים, לשפשף כל חתיכה עם שום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
טוסטרטוסטר
6
כאשר הביצים רק מתחילים להתקשות על גבי אבל החלמונים עדיין רכים, לאחר 1 עד 2 דקות, לכבות את החום ולכסות את המחבת. החום שיורית יסיים בישול הלבנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כדי לשרת, מעל כל חתיכת לחם שום שפשף עם ביצה וכמה שמן מהמחבת. אל תאכל את זה עם מזלג וסכין, תשתמש בידיים! רק אל תלכלך את החולצה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות