עוגות שוקולד-תפוזים עם ציפוי קרם חמאה כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות כפולות שוקולד תפוזים עם ציפוי קרם חמאה כתום. והוא יספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, תערובת עוגת שוקולד גרמנית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. נסו קאפקייקס כתומים טריים עם ציפוי קרם חמאה כתום, לימון Vegan Cupcakes עם ציפוי כתום-שקדים "קרם חמאה" , ו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 1 כוס שוקולד פירורים בכוס 2 כוס מדידה בגובה 1 דקה, תוך ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים עד חלקה. מגניב במקצת.
מקציפים תערובת עוגה הבא 3 מרכיבים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד רטוב. הגדל מהירות בינונית, והכה 1 עד 2 דקות או עד מעורבב היטב וחלק.
מוסיפים שוקולד נמס ווניל, מכים עד מעורבב. הבלילה כפית על ידי 1/4-cupfuls לתוך כוסות אפייה נייר מחבתות מאפין.
אופים ב 375 במשך 16 עד 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות.
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מורחים ציפוי חמאה כתומה באופן שווה על קאפקייקס.
מניחים שאריות שוקולד ב 1-qt. שקית מקפיא מפלסטיק zip-top; שקית חותם. מיקרוגל במדיום (50% כוח) 45 שניות עד 1 דקה, הופך את התיק לאחר 30 שניות. לסחוט שוקולד בשקית עד חלקה.
חותכים חור זעיר בפינה 1 של תיק. צינור נמס שוקולד על ציפוי קרם חמאה כתום על עוגות על ידי סחיטה בעדינות שקית.