עוגות שיפון שוקולד
עוגות שיפון שוקולד הוא חלב חינם ומספק כ 17 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות שיפון שוקולד, עוגות שיפון כתומות, ו כשר לקאפקייקס שוקולד בפסח: קאפקייקס שוקולד ללא קמח עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד.
הוראות
לנפות קמח עוגה, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח לקערה גדולה.
בקערה אחרת, להקציף חלמונים ביצה, שמן, ו 1/3 כוס מים עד מעורבב.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה לתערובת קמח ומערבבים עד מעורבב היטב.
בקערה אחרת, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד מקציף. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר, להכות רק עד פסגות רכות טופס.
הוסף תערובת ביצה לבן לבלילה ולקפל עם מרית גומי עד מעורבב באופן שווה.
מלא כוסות נייר מרופדות או חמאה מאפינס (קיבולת 1/3 כוס) על שלושה רבעים מלאים עם הבלילה (על 1/4 כוס בכל).
אופים בתנור 325 עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז, 20 עד 25 דקות. מגניב על מדפים 5 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי.
פטריק גאבר-קידן, שף קונדיטור למסעדות טום דאגלס בסיאטל, חולק מידע פנימי. (הוספנו את האסטרטגיות האהובות עלינו.)
תוודאי שהציפוי שלך רך וקטיפתי. זה חשוב במיוחד אם אתה צנרת אותו. ציפוי קר, נוקשה ייראה משעמם וגושי, לא משיי וחלק.
השתמש בהרבה צבעים. זה יהפוך כל עוגה ייחודית ולהפוך את המגרש לקישוטים מיידיים למסיבה.
אל תחשוב שפיצפוצים הם קיטשיים. הם יכולים למעשה לרומם את המראה.
מערבבים קישוטים פשוטים עם אלה אלגנטיים יותר. סוכריות צבעוניות הן לא lowbrow ליד קקאו מנופה.
תהנה עם תוספות קלילות. כמה מהמועדפים שלנו הם שוקולד jimmies, סוכריות ג ' לי, מיניאטורי m&Ms, שבבי שוקולד מיניאטורי, בוטנים, טופי קצוץ, כדורי חלב malted, או שוקולד מריר.
נסה נגיעות אמנותיות. חתיכות דקות של קליפת לימון או תפוז, לימון מסוכר או קליפת תפוז, קוקוס קלוי, זנגביל מסוכר, ועלי כותרת ורדים מסוכרים הם די פורחים. אם באמצעות עלי כותרת של ורדים, קל מעיל טרי, אלה לא בלויים עם חלבוני ביצה מפוסטר, ואז סוכר; לתת להם להתייבש לפני השימוש.
השתמש בחמאת בוטנים כציפוי. מערבבים אותו עד שמנת, ואז לגמוע על עוגות; או מערבולת עם ציפוי שוקולד.
הוסף אלמנטים "אדריכליים". מקצפת קטנה, אוריאו מיניאטורי, או חתיכות של עוגיות וופל שוקולד.