קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוגות של פורג'ר

עוגות של פורג'ר
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גרגרי ערער, אוכמניות, בצל, שיני שום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריך מלקטות, כריך מלקטות, ו עוגת חטיף תפוח משולשת + מבט ראשון על בן לוויה של מזון פירות.

הוראות

1
מערבבים את הקמחים, אבקת אפייה וכמה מלח ים בקערה גדולה, ואז לשפוך את השמן בהדרגה להוסיף 125 מ " ל מים פושרים עד שהוא מתחיל ליצור כדור בצק. טיפ החוצה על משטח מקומח ללוש עד שיש לך בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להוסיף קצת יותר קמח אם דביק מדי שלה טפטוף של שמן אם יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחלקים את הבצק לארבעה כדורים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
גלגל כל כדור החוצה למעגל רחב 12 ס "מ, 1 ס" מ עבה, ולאחר מכן השתמש באצבעותיך כדי לגלגל או לכופף את הקצוות פנימה כדי ליצור קרום כפרי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני, ואז לבשל את המקרים טארט עבור 3-4 דקות או עד הבסיס הוא חום זהוב (תצטרך לעשות את זה בקבוצות).
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
העברה לתבנית אפייה, מברשת את המקרים עם הביצה( אם שימוש), ולאחר מכן אופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, לעשות את המילוי.
8
מחממים חצי שמן במחבת, ואז מבשלים את הבצל במשך כ 10 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הערער וכמה תיבול ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
10
יוצקים יין אדום ודבש, ואז מערבבים את האוכמניות, מוחצים עם החלק האחורי של הכף כפי שאתה מערבבים. מבשלים 3-5 דקות עד התמהיל צמצם עד זיגוג דביק, אבל רטוב מעט, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
11
מחממים את השמן הנותר במחבת, ואז מבשלים את הפטריות והשום על חום גבוה עד לזהב. פיזור על רוב רוזמרין או קורנית עם כמה תיבול, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מורחים שכבה של בצל דביק על הבסיס של כל טארט, ולאחר מכן מחלקים את הפטריות בין כל אחד ולהתפורר מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
מפזרים את עשבי תיבול הנותרים טפטוף של שמן, ואז אופים במשך 10 דקות או עד הגבינה נמסה וזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.