אורז בר ועוגת סיר פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז בר ופאי סיר פטריות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, מלח, תערובת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר, בצל ופטריות במחבת 7 עד 9 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב ונוזל נספג.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
להזמין 1/2 כוס אורז בר; להפריש.
מוסיפים אורז בר שנותר, ירקות קפואים, מרק, 1/4 כוס חלב, מלח ופלפל לתערובת בקר; מערבבים לשלב. כף לתוך תבשיל ungreased 2 ליטר.
בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים תוספות ושמורות 1/2 כוס אורז בר עם מזלג.
אופים חשפו 28 עד 32 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.