עוגות תה נמר: לס טיגריס
עוגות תה נמר: לס טיגריס לוקח סביב 2 שעות ו 23 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, קמח, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 13%. מתכונים דומים: תה נמר, נמרים (מולים ממולאים ספרדית), ו עוגות תה תפוחים.
הוראות
מקם את המתלים כדי לחלק את התנור לשליש וחמם את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. (יש מספיק בלילה להכין 48 עוגות בתבניות עם קיבולת של 2 כפות או 16 עוגות בתבניות מאפינס סטנדרטיות המחזיקות 1/3 כוס.)
עובדים בקערת ערבוב בינונית עם מטרפה, מקציפים את החלבונים רק כדי לפרק אותם.
מוסיפים את השקדים הטחונים, הסוכר, הקמח וסירופ התירס ומערבבים עד שהבלילה חלקה. (אם תרצו, תוכלו לכסות את הקערה היטב בניילון ולהכניס למקרר למשך הלילה.)
מכניסים את החמאה לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מסירים את החמאה מהאש ומערבבים אותה לבלילה. כשהבלילה כבר לא חמה מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
כף כ -1 כף בלילה לכל תבנית מאפינס. (אם אתה משתמש בתבניות בגודל רגיל, השתמש בכ -3 כפות בלילה לכל תבנית מאפינס.)
אופים את העוגות במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהן נפוחות וזהובות; סכין המוחדרת במרכז העוגות אמורה לצאת נקייה. אפשר עוגות להתקרר במשך 2 או 3 דקות, ולאחר מכן להפוך אותם על המדפים כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
כשהעוגות קרירות, אפשר להוסיף עליהן גנאש, אם תרצו.
שמים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן.
יוצקים את השמנת על השוקולד, נותנים לנוח 30 שניות, ואז מערבבים בעדינות את השמנת לשוקולד בעזרת מטרפה קטנה. (מערבבים, אל תכה - אתה לא רוצה להכות אוויר לתוך הגנאש.) הגנאש מוכן כעת לשימוש כמטבל.
הניחו את עוגות הנמר הפוכות על מתלה קירור. (כדי להגן על הדלפק שלך, הניח דף קלף או נייר כסף מתחת למתלה.) בזה אחר זה טובלים את תחתית העוגות בגנאש, מזגגים אותן בגנאש עד לנקודת חצי הדרך בערך. מחזירים את העוגות למעמד כדי להגדיר כ 1 שעה בטמפרטורת החדר או 15 דקות במקרר.
שמירה: הנמרים יישמרו במיכל מכוסה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, אם כי הנמרים עם גנאש נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום הכנתם. ארוז אטום, עוגות נמר יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "