קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 23 דק.
מנות24
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות תה נמר: לס טיגריס

עוגות תה נמר: לס טיגריס
עוגות תה נמר: לס טיגריס לוקח סביב 2 שעות ו 23 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, קמח, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 13%. מתכונים דומים: תה נמר, נמרים (מולים ממולאים ספרדית), ו עוגות תה תפוחים.

הוראות

1
מקם את המתלים כדי לחלק את התנור לשליש וחמם את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. (יש מספיק בלילה להכין 48 עוגות בתבניות עם קיבולת של 2 כפות או 16 עוגות בתבניות מאפינס סטנדרטיות המחזיקות 1/3 כוס.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עובדים בקערת ערבוב בינונית עם מטרפה, מקציפים את החלבונים רק כדי לפרק אותם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את השקדים הטחונים, הסוכר, הקמח וסירופ התירס ומערבבים עד שהבלילה חלקה. (אם תרצו, תוכלו לכסות את הקערה היטב בניילון ולהכניס למקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מכניסים את החמאה לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסירים את החמאה מהאש ומערבבים אותה לבלילה. כשהבלילה כבר לא חמה מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
כף כ -1 כף בלילה לכל תבנית מאפינס. (אם אתה משתמש בתבניות בגודל רגיל, השתמש בכ -3 כפות בלילה לכל תבנית מאפינס.)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
אופים את העוגות במשך 15 עד 18 דקות, או עד שהן נפוחות וזהובות; סכין המוחדרת במרכז העוגות אמורה לצאת נקייה. אפשר עוגות להתקרר במשך 2 או 3 דקות, ולאחר מכן להפוך אותם על המדפים כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
כשהעוגות קרירות, אפשר להוסיף עליהן גנאש, אם תרצו.
9
שמים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את השמנת על השוקולד, נותנים לנוח 30 שניות, ואז מערבבים בעדינות את השמנת לשוקולד בעזרת מטרפה קטנה. (מערבבים, אל תכה - אתה לא רוצה להכות אוויר לתוך הגנאש.) הגנאש מוכן כעת לשימוש כמטבל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
הניחו את עוגות הנמר הפוכות על מתלה קירור. (כדי להגן על הדלפק שלך, הניח דף קלף או נייר כסף מתחת למתלה.) בזה אחר זה טובלים את תחתית העוגות בגנאש, מזגגים אותן בגנאש עד לנקודת חצי הדרך בערך. מחזירים את העוגות למעמד כדי להגדיר כ 1 שעה בטמפרטורת החדר או 15 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
שמירה: הנמרים יישמרו במיכל מכוסה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, אם כי הנמרים עם גנאש נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום הכנתם. ארוז אטום, עוגות נמר יכול להיות קפוא עד 1 חודש.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "