עוגות תירס אוכמניות עם גלידת אפרסק-מייפל
עוגות תירס אוכמניות עם גלידת אפרסק-מייפל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גלידת אפרסק-מייפל, קמח תירס מאבן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות אפרסק ובלקברי עם קרם אוכמניות, יוגורט יווני בטעם טבעי & ממותק 3 דרכים – סנדלר אפרסק, קיווי תות, & Blackberry Maple, ו עוגות תירס אוכמניות עם סירופ מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סוכר מגורען ומלח. עובד על בלנדר, להשתמש בסכין שולחן כדי לגרד את נוזל החלב מקלחי התירס.
מוסיפים חצי מגרעיני התירס, החלב והחלמונים לבלנדר ומחית עד לקבלת חלקה.
לטאטא את מחית התירס לתוך החומרים יבשים. מקפלים את החמאה המומסת ואת גרעיני התירס הנותרים.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך הבלילה, ואז לקפל בזהירות את האוכמניות.
מברשת קלות עם חמאה. עבור כל עוגה, יוצקים דלי 1/4 כוס הבלילה על המחבת ומבשלים מעל חום מתון עד בועות קטנות מופיעות על פני השטח, על 3 דקות. הפוך את עוגות התירס ומבשל עד הזהב, על 2 דקות יותר.
מעבירים את עוגות התירס לתבנית אפייה ומתחממים בתנור בזמן שאתם מכינים את השאר.
מחסנית 4 או 5 עוגות תירס על כל צלחת ואבק עם סוכר ממתקים. מעל כל ערימה עם כף של גלידת אפרסק-מייפל ומגישים מיד.