עוגות תפוחי אדמה מתובלות מהמזרח התיכון
המתכון עוגות תפוחי אדמה מתובל המזרח התיכון מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט גדול מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן canolan, 5 טוחן אגוז מוסקט, פלפל סדוק טריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו עוגות קישואים כשרות מהמזרח התיכון עם רוטב טחינה, קציצות כבש מתובלות במזרח התיכון עם פיטן ויוגורט, ו שעועית ירוקה מתובלת במזרח התיכון עם שמן זית ועגבניות (loubieh bil Zayt) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומכסים עם 6 כוסות מים. מתבלים היטב עם מלח. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה ומבשלים את תפוחי האדמה עד פירסינג בקלות עם קצה סכין חדה, על 9 דקות.
ניקוז ומגניב, כ -10 דקות. לקלף ולהניח בצד.
מערבבים את השום המגורען, 4 כפיות מלח, פלפל שחור, כמון, קינמון, חילבה, כורכום ואגוז מוסקט בקערת ערבוב קטנה. תניח בצד.
לאחר מקורר, למחוץ את תפוחי האדמה בעדינות; המרקם צריך להיות כמובן ומתפורר.
ביסודיות לשלב את הביצה, בצל ירוק, 1/4 כוס הקמח ואת התבלינים לערבב בקערה.
מוסיפים לתפוחי האדמה ומערבבים לשלב. מתבלים את שאר הקמח עם 1 כפית מלח ופלפל. צור את תפוחי האדמה לתוך 2 1/2-לאונקיה קציצות.
מפזרים את צמרות וישבנים עם קמח מתובל.
הגדר מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 3 כפות שמן. ברגע חם, מטגנים את הקציצות, בקבוצות במידת הצורך, בצד הראשון עד חום זהוב, על 3 דקות. הפוך ומניח לתוך התנור עד פריך משני הצדדים וחם דרך, עוד 3 דקות.
כדי לשרת, לארגן את הקציצות על צלחת הגשה.
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם פלחי לימון.