קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תפוחי אדמה פריכות עם גבינת איכרים, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס קייל

עוגות תפוחי אדמה פריכות עם גבינת איכרים, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס קייל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו עוגות תפוחי אדמה פריכות עם גבינת איכרים, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס קייל. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 281 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם קייל, ביצה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: פלפל שחור-בזיליקום ברוסקטה גבינה של איכר עם עגבניות, קינואה שחורה, עוגות כרוב בטטה, ו סלמון מעושן עם צ'יפס פלפל שחור ולימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מזלפים קלות את הקייל בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
כרובכרוב
3
מניחים על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת, ואופים עד שהם פריכים בלבד, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מנמיכים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הבצל, תפוחי האדמה, הביצה ו -3 כפות הקמח עד לאיחוד. אם התערובת מרגישה רטובה מאוד, הוסיפו עוד מעט מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים שמן קנולה בגודל 1/2 אינץ ' במחבת מטגן גדולה עם צד גבוה על אש בינונית עד שהוא מתחיל לרחוש. כפית 1 כף גדושה של תפוחי אדמה לכל פנקייק לתוך המחבת, מתפשט לתוך סיבוב 2 אינץ ' עם מזלג. מבשלים עד שהתחתית משחימה, כ -5 דקות, ואז הופכים ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים למגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח. שמור על הלביבות חמות על רשת המונחת בתבנית אפייה רדודה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מערבבים את הגבינה, הפטרוזיליה והבצל הירוק בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים את הלביבות על מגש הגשה או קרש חיתוך, מעל כל אחת מהן בובת הגבינה ומקשטים בשבבי הקייל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי כרובשבבי כרוב
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך