עוגיות
בראוני המתכון מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך שוקולד, ביצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח. נסו ג'ינג'ר Thins, Thins לימון, ו Thins וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש הנמוך ביותר של תנור; מחממים ל 177°. חמאה 2 גיליונות אפייה.
מניחים חמאה ושוקולד במיקרוגל בינוני-קערה בטוחה. מיקרוגל על כוח בינוני-גבוה עד כמעט נמס לחלוטין, על 1 דקה.
מוסיפים סוכר וביצה; להקציף עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים קמח, הן תמציות, ומלח; מערבבים רק כדי להתמזג.
סקופ כפית מלאה מעוגלת הבלילה על גבי גיליונות אפייה מוכנים, המרווח בנפרד (12 לכל גיליון). גיליון ריסוס של פלסטיק לעטוף בקלילות עם תרסיס nonstick.
מקום, בצד מרוסס למטה, על עוגיות. באמצעות אצבעות, לחץ על כל תל לתוך 21/2-כדי 2 3/4 אינץ ' עגול.
מפזרים פיסטוקים על סיבובים.
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד כהה מעט בקצוות המשרד במרכז, על 7 דקות. מגניב על גיליון 2 דקות.
העברת עוגיות ל rack; מגניב לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.