עוגיות Poinsettia
גשו לסופר וקנו את "ונילן אקסטראקט", "פארקטור שוגר", "שוגר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. . - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות Poinsettia, עוגיות Poinsettia, ו עוגיות Poinsettia Pinwheel.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גליונות אפייה קו עם נייר אלומיניום או נייר קלף.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר וגבינת שמנת עד אור ורך באמצעות מיקסר חשמלי.
מוסיפים ביצה ווניל, מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים את הקמח ביד באמצעות כף יציבה תוך הוספת צבע מאכל אדום מספיק כדי להפוך את הבצק לצבע אדום יפה.
מגלגלים את הכדורים בסוכר המעצב האדום ומניחים אותם על יריעות העוגיות מוכן, המרווח 1 אינץ ' זה מזה. מקררים את העוגיות על סדינים העוגיות שלהם עד המשרד, כ -10 דקות.
כאשר העוגיות הן מוצקות, לעשות שלוש פרוסות על פני כל עוגייה כדי להפוך 6 פרוסות כמו עוגה, חיתוך רק על 2/3 הדרך דרך כדורי העוגיות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות, עד שעוגיות מופיעות יבשות. להתקרר על יריעות העוגיות, ואז לקלף מן רדיד אלומיניום.
הפוך את הדובדבן לעוגיות על ידי ערבוב הסוכר והמים של ממתקים עד שהוא מגיע עקביות צנרת.
הוסף טיפה של צבע מאכל צהוב. שים ציפוי לתוך שקית מאפה או שקית resealable ולחתוך חתיכה קטנה את הפינה. נקבי נקודות קטנות למרכז העוגיות. אפשר זיגוג לייבוש לפני אחסון עוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר. ניתן לאחסן קובצי cookie עד שבועיים.