עוגיות אגוזי מקדמיה שוקולד חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חלב עוגיות אגוז מקדמיה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סירופ תירס, ביצים, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. מתכונים דומים: שוקולד חלב ועוגיות אגוז מקדמיה, בראוניז שוקולד, חמוציות ומקדמיה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מקדמיה קראנץ.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה עם לסכל ולרסס עם תרסיס אפייה או קו עם נייר קלף.להמס את החמאה בסיר להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים נשיקות שוקולד מריר ושוקולד חלב; מפחיתים את החום לנמוך ומערבבים עד מומסים וחלקים.
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר, סירופ, מלח ווניל. מערבבים בהדרגה את הביצים המוכות קלות, ואחריו הקמח. כאשר הקמח משולב, מערבבים את אגוזי מקדמיה (אם משתמשים).
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך כ 25 דקות או עד בראוניז מופיעים להגדיר.
מוציאים מהתנור ומפזרים מיד את הנשיקות הקצוצות של הרשי מעל. חזור לתנור בדיוק דקה אחת.
תן בראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להירגע ביסודיות.לתפוס רדיד, להרים מהמחבת לחתוך לריבועים בזמן קר.