עוגיות אנזא " ק וגלידת אננס
עוגיות אנזא " ק וגלידת אננס זה ... צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח המטרה, סודה לשתיה, חלבוני ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, מתכון עוגיות אנזא " ק, ו עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים.
הוראות
עבור הביסקוויטים: להגדיר מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350 ° F.
מניחים קמח, שיבולת שועל, קוקוס וסוכר בקערת ערבוב בינונית ומקציפים לשלב באופן שווה.
מערבבים חמאה וסירופ זהב / דבש בסיר קטן על אש נמוכה ומאפשרים לחמאה להמיס באופן מלא. מערבבים לשלב באופן שווה; להפריש. ממיסים סודה לשתייה במים רותחים, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת חמאה.
יוצקים תערובת נוזלית לתוך מרכיבים יבשים לקפל לשלב באופן מלא. אפשר לבצק לנוח עד שהחמאה מתקררת ומקימה בצק מוצק, בין 5 ל-10 דקות. מחלקים את הבצק לכדורי 1 אינץ 'ומניחים על קלף או על תבנית אפייה מצופה סיליקון, ומשאירים 2 עד 3 אינץ' בין הכדורים. שטוחים מעט לתוך דיסקים עבים, ואז אופים במשך 8 דקות, להסתובב ולהמשיך לאפות עד חום זהוב כהה. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת מהגיליון.
עבור Spoom: להכין מכונת גלידה עבור נטישה.
מערבבים פירה אננס, מים ומיץ ליים בקערה בינונית ומערבבים היטב.
מניחים חלבונים ביצה ומלח בקערה של מיקסר לעמוד שוט עד קצף. ממשיכים להצליף עד לפסגות נוקשות.
להקציף חצי מקצפת לתוך תערובת פירה, ואז לקפל בעדינות בשאר מקצפת עם מקציף. מיד נטישה במכונת גלידה עד spoom הוא מקורר ביסודיות ומחזיק את צורתו כאשר כפיות.
להרכיב: פעם אחת spoom נעשה churning (זה יהיה מאוד רך), ערימת על מחצית הביסקוויטים העליון עם ביסקוויטים הנותרים, זיווג בצורת ביסקוויטים בגודל דומה.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת ומיד להקפיא עד המשרד, ולאחר מכן לעטוף בנפרד פלסטיק.