עוגיות אנזאק עם שקדים
עוגיות אנזאק עם שקדים עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון זה משמש 50. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם סוכר, סודה לשתייה, סירופ זהוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מדהים של 10%. נסו עוגיות אנזאק, עוגיות אנזאק, ו עוגיות אנזאק עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות.
בקערה בינונית מערבבים יחד את שיבולת השועל המגולגלת, הקמח, השקדים והסוכר. בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים חמאה. כשהחמאה נמסה מסירים מהאש ומערבבים פנימה סודה לשתייה, סירופ זהוב ומים רותחים. מערבבים את התערובת החמה לתוך החומרים היבשים ומערבבים היטב.
מרדדים את הבצק לכדורים בגודל אגוז.
מניחים את העוגיות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דף העוגיות ומשטחים מעט.
אופים בתנור שחומם מראש 15 עד 18 דקות, עד להזהבה.
מוציאים מגלי האפייה להתקררות על מתלי תיל.