עוגיות אננס
עוגיות אננס עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 120 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם מלח כשר, סודה לשתיה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות אננס קפואות, עוגיות פנינה של אננס קוקוס, ו עוגיות כוכב אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים 2 גיליונות עוגיות.
בקערה גדולה, בעזרת מקצף חשמלי ידני, קרם יחד את הקיצור והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הביצה, מקציפים היטב ואז מערבבים פנימה את הווניל והאננס.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח בקערה בינונית, ואז מערבבים בהדרגה לתערובת המוקרמת. זרוק כפיות מעוגלות, במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה, על יריעות העוגיות המוכנות.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.