עוגיות אפרסקים וקצפת
אם יש לכם אבקת אפייה, עמילן תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אפרסקים וקאפקייקס שמנת, אפרסקים וקאפקייקס שמנת, ו אפרסקים וקאפקייקס שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מניחים 12 ספינות במחבת cupcake.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, לנצח את הסוכר והחמאה יחד באמצעות מיקסר חשמלי עד שזה נראה שמנת. הכה בביצה, תמצית וניל ותמצית אפרסק עד לתערובת חלקה.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים עד כמעט בשילוב.
מוסיפים את חלב החמאה ואת פירה אפרסק ומערבבים שוב עד כמעט בשילוב.
מוסיפים את שאר הקמח ומערבבים עד שכל המרכיבים מעורבבים.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס עם הבלילה באמצעות כף גלידה גדולה.
אופים במשך 18 עד 20 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מהמחבתות.
מניחים על מתלה תיל וקריר לחלוטין.
מניחים סיר קטן על הכיריים ולשים על חום בינוני.
מכניסים את האפרסקים והסוכר ומביאים לרתיחה קלה. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את עמילן התירס ו 1 כף מים עד שאין גושים.
הוסף את תערובת קורנפלור למחבת ולשמור על חום בינוני נמוך במשך כ 1 דקה. מגניב לחלוטין לפני השימוש.