קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות בייקון ובורבון שוקולד צ'יפס

עוגיות בייקון ובורבון שוקולד צ'יפס
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם בייקון, שומן חזיר, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון מסוכרים, עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון מסוכרים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור כדי לאפות ב 191°. קו אפייה עם נייר קלף.לזרוק בייקון ¼ סירופ מייפל כוס בקערה בגודל בינוני, ואז להניח בייקון על מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר בייקון מהתנור, לאפשר להתקרר, ואז להתפורר בייקון מסוכר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תנור חום ל 350 מעלות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לנפות קמחים, סודה לשתיה,אבקת אפייה, מלח ופלפל לקערה. תניח בצד.באמצעות מיקסר מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת, שומן חזיר וסוכרים יחד עד אור מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מוסיפים את הוניל והוויסקי. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב, 5 עד 10 שניות. זרוק שוקולד צ ' יפס ובייקון מתפורר פנימה ולשלב לבצק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. זרוק בצק עוגיות על ידי כף מעוגלת על דפי אפייה מוכנים לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דבש הדריםדבש הדרים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד חום זהוב אבל עדיין רך, 9-11 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברת גיליון מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק עוגיות על מדף אחר כדי להתקרר קצת יותר. חזור עם הבצק שנותר, או בצק מילואים, בקירור, לאפיית קבוצות שנותרו למחרת. תיהנו עם כוס חלב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

מרכיבים

5פרוסותבייקון, נאבייקון, נא596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומן חזיר, צונןשומן חזיר, צונן2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד צ'יפס מריר-מתוקשוקולד צ'יפס מריר-מתוק2(חוֹרֶף)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)241אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2/3 כוסות קמח לחם2/3 כוסות קמח לחם241אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות מינוס 2 כפות קמח עוגהכוסות מינוס 2 כפות קמח עוגה0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2largesביציםביצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(8 אונקיות) סוכר מגורען(8 אונקיות) סוכר מגורען283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוסות סוכר חום בהיר1/4 כוסות סוכר חום בהיר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה ללא מלחמקלות חמאה ללא מלח11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס