עוגיות בייקון ובירה
מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר, אגוזי לוז, עוגיות שוקולד כפול של בטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, עוגות בייקון ובירה, ו קאפקייקס בירה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מתפוררים 2 פרוסות של בייקון מבושל לחתיכות קטנות; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת עוגיות, חמאה, ביצה ו 1 כף הבירה; מערבבים עד צורות הבצק.
מגלגלים בצק לתוך כדורי 2 אינץ'; מניחים על גיליון עוגיות ungreased.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בינתיים, ב 1-סיר ליטר, לערבב שנותר 1 כף בירה, אגוזי לוז וסוכר חום. מבשלים מעל חום בינוני עד סוכר חום מתחיל להפחית caramelize.
תערובת מורחת על גיליון נייר קלף; מגניב.
בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקרם הקצפה שנחשפו ב -30 שניות גבוהות; מערבבים. במידת הצורך, מיקרוגל 15 עד 30 שניות יותר או עד שבבי נמסים תערובת ניתן לערבב חלקה.
מורחים גנאש שוקולד על גבי כל עוגייה.
מפזרים כמה אגוזי לוז מסוכרים על גבי כל אחד. לשבור או לחתוך הנותרים 4 פרוסות בייקון לתוך 10 עד 12 חתיכות; הקש 1 חתיכת על גבי כל עוגייה.