עוגיות בייקון עם חמאת תפוחים קלויה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים דביקים בייקון תפוח, ביסקוויטים בייקון עם חמאה כתומה-דבש, ו מלח ופלפל ביסקוויטים עם חמאת בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 8 דקות.
מסננים על מגבות נייר, ואז קוצצים דק.
יוצקים את שומן הבייקון לתוך קערה קטנה ולתת מגניב; לקרר עד מוצק.
בקערה, לטאטא את הקמח עם מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מוסיפים 5 כפות של שומן בייקון קר. השתמש באצבעות שלך כדי למזג אותו בעדינות עם הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה. מוסיפים את הקרם וקותלי חזיר קצוצים עד לקבלת בצק רופף. לגרד על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות עד חלקה.
מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10 על 12 אינץ 'בעובי של 1/2 אינץ'.
חותכים לריבועים 2 1/4 אינץ ' ומעבירים לתבנית אפייה ungreased.
אופים את הביסקוויטים במשך 22 דקות, או עד הזהב.
בואו להתקרר מעט על מתלה תיל ומגישים עם חמאת תפוחים קלויה.