עוגיות בית אגרה מעוותות
עוגיות בית אגרה מעוותות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח בלי חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות בית אגרה מעוותות, עוגיות בית אגרה, ו Toll House Butterscotch Chip Cookies (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח כל המטרה, קמח אגוזי לוז, סודה לשתיה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל. לגרד את הצדדים של הקערה. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים להכות רק עד בשילוב. מערבבים את השוקולד הקצוץ, באמצעות כמות גדולה יותר אם אתה קנאי שוקולד. לקרר את הבצק במשך כמה שעות לפחות, או, אם אתה יכול להתנגד, לצנן אותו לילה כדי לתת את הטעמים הזדמנות להתבגר.
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף או סחף. זרוק את הבצק על ידי 2-מנות כף (אני משתמש סקופ גלידה 2-אונקיה) על 2 סנטימטרים זה מזה (הם מתפשטים) על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד חום זהוב, 12 עד 14 דקות, סיבוב הסדינים מלפנים לאחור ובין המדפים העליונים והתחתונים לאחר כ 10 דקות.
מפזרים את העוגיות עם fleur de sel בעוד עדיין חם ולתת מגניב על דפי אפייה במשך דקה לפני העברת אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין. העוגיות ישמרו במיכל אטום לכמה ימים.
וריאציה: בית אגרה עבה ומעוות
כדי להפוך את העוגיות עבה יותר ויותר כמו קובץ Cookie קלאסי בבית אגרה, להגדיל את הקמח כל המטרה 2 כוסות, להפחית את קמח אגוזי לוז 1/4 כוס, ולהוסיף 3/4 כוס קצוצה קלות אגוזי לוז קלויים. במקום שוקולד קצוץ דק, להשתמש 1 3/4 כוסות כדי 2 כוסות שוקולד צ ' יפס מריר כהה.
טיפים: קמח אגוזי לוז הוא אגוזי לוז טחון דק. הטחנה האדומה של בוב וקמח המלך ארתור שניהם מוכרים אותו. אבל אתה יכול גם לעשות את זה בעצמך. טוסט אגוזי לוז בתנור שחומם מראש 350°f עד ריחני ומתחיל צבע, 8 עד 10 דקות. לשפשף אותם בין שתי מגבות מטבח כדי לשפשף כמה שיותר של עורם כהה, נייר ככל שאתה יכול.
תן להם להתקרר לפני לשים אותם במעבד מזון עם 2 עד 4 כפות קמח לכל המטרה unbleached פועם עד שהם דק מאוד chopped.To לרכך את החמאה במהירות, לנצח את החרא החוצה שלו. ברצינות. רק תן לו כמה מכות טובות ממש בעטיפה. תוציא את התוקפנות שלך. לקלף את העטיפה, לשבור חתיכות ביד, ולזרוק אותם במיקסר.