עוגיות גבינה ריקוטה
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: קונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב גבינה שלוש, תוצרת בית Meyer Lemon Ricotta Cheese From One Hour Cheese, ו עוגיות ריקוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
בקשת גדולה, עם המיקסר מהירות נמוכה, לנצח את הסוכר והחמאה עד בשילוב. הגדל מהירות גבוהה והכה עד אור ורך (כ 5 דקות). הפחת מהירות בינונית והכה בריקוטה, וניל וביצים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח; להכות עד צורות הבצק.
זרוק בצק על ידי כפות רמה, על 2 אינץ ' זה מזה; על גבי גיליונות אפייה מוכן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 15 דקות או עד עוגיות זהובות מאוד קלות (עוגיות יהיו רכות). עם מרית, להסיר עוגיות מתלה חוט מגניב.
כאשר עוגיות הם מגניבים, להכין הדובדבן. בקערה קטנה, מערבבים סוכר וחלב של ממתקים עד חלקה. עם מפזר קטן, להפיץ זיגוג על עוגיות; מניחים חתיכת דובדבן מסוכר על גבי כל עוגייה או מפזרים סוכר צבעוני או סוכריות.