עוגיות דבש
ביסקוויטים דבש הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוגיות דבש, כנסיות עוגיות דבש, ו עוגיות דבש הדר.
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה, לשלב את החלב והדבש. מערבבים עד שהוא משולב לחלוטין.
חותכים את החמאה לחתיכות ומוסיפים אותה לקמח. עם חותך מאפה או שני סכינים, לחתוך את החמאה לתוך הקמח עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים את תערובת החלב והדבש לקמח ומערבבים בעדינות עד שאין כתמים יבשים.
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק החוצה. לטפוח אותו לתוך מלבן מחוספס, ואז לגלגל אותו עד שהוא על 1/2 אינץ ' עבה. מקפלים אותו בשלישים, כמו מכתב, ולגלגל אותו שוב. לקפל בשלישים שוב. הפעם, לגלגל אותו שוב על סנטימטר עבה. עם חותך ביסקוויטים 3 אינץ', לחתוך כמה שיותר ביסקוויטים ככל שאתה יכול. מגלגלים מחדש את השאריות וחותכים יותר ביסקוויטים. אתה יכול לגלגל מחדש בפעם השלישית, אבל אני בדרך כלל משתמש בפיסות הסופיות לביסקוויט בצורת חופשי.
מניחים את הביסקוויטים על תבנית האפייה מוכנה, אם אתה אוהב צדדים רכים, מניחים את הביסקוויטים כך שהם נוגעים. אם אתה רוצה את הצדדים יותר פריך, לשמור אותם מופרדים. אם אתה רוצה, לצחצח את החלק העליון של הביסקוויטים עם חלב, חמאה, או שמנת.
אופים ב 400 מעלות עד צמרות משחימים יפה, 12-14 דקות.