עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד
עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 8%, מנה זו היא בלתי אפשרית. נסו עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד, עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד, ו עוגיות דובדבן מכוסות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
טפחו דובדבנים עם מגבות נייר כדי להסיר עודף לחות; הניחו בצד. בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים במיץ דובדבנים וניל.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד שהבצק קל לטפל.
הכניסו שוקולד צ 'יפס לכל דובדבן מרסצ' ינו. עוטפים כף בצק סביב כל דובדבן.
מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 15-17 דקות או עד שההגדרה והקצוות משחימים קלות.
במיקרוגל ממיסים את השבבים הנותרים ומקצרים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים צמרות עוגיות בשוקולד מומס; אפשר עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.