קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות דובדבן קבורות

עוגיות דובדבן קבורות
עוגיות דובדבן קבורות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 157 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סוכר, מלח, שוקולד מריר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו קבור שוקולד דובדבן, מאפינס אוצר קבור, ו עוגיות הפתעה קבורות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מסננים את הדובדבנים ושומרים על 2 כפות של המיץ.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3
חותכים את הדובדבנים לשניים אם גדול, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
4
מקציפים את החמאה, הסוכר ואבקת האפייה עם מערבל חשמלי עד מוקרם היטב ורך, על 1 דקה. הכה את הביצה ואת תמצית שקדים, ולאחר מכן להוסיף את הקמח בהדרגה, והכה רק עד מעורבב. לצבוט חתיכות של בצק, להתגלגל לתוך כדורי 1 אינץ', למקם את הכדורים על תבנית אפייה ungreased, ולחץ על האגודל במרכז כל עוגייה כדי לעשות שקע.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים חצי דובדבן או דובדבן בהזחה של כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
6
בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס את השוקולד עם חלב מרוכז, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
הוסף 1 עד 2 כפות של מיץ דובדבן שמור לתערובת, או לפי הצורך, כדי לדלל את הציפוי; ציפוי יהיה עבה. כפית על 1/2 כפית של ציפוי על כל דובדבן, מכסה את הדובדבן לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
8
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש עד המשרד מעט השחמה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
בואו להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 1 דקה לפני הסרת, ולאחר מכן לעבור מתלה חוט לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה