עוגיות דובדבן קבורות
עוגיות דובדבן קבורות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 157 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סוכר, מלח, שוקולד מריר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו קבור שוקולד דובדבן, מאפינס אוצר קבור, ו עוגיות הפתעה קבורות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסננים את הדובדבנים ושומרים על 2 כפות של המיץ.
חותכים את הדובדבנים לשניים אם גדול, ולהניח בצד.
מקציפים את החמאה, הסוכר ואבקת האפייה עם מערבל חשמלי עד מוקרם היטב ורך, על 1 דקה. הכה את הביצה ואת תמצית שקדים, ולאחר מכן להוסיף את הקמח בהדרגה, והכה רק עד מעורבב. לצבוט חתיכות של בצק, להתגלגל לתוך כדורי 1 אינץ', למקם את הכדורים על תבנית אפייה ungreased, ולחץ על האגודל במרכז כל עוגייה כדי לעשות שקע.
מניחים חצי דובדבן או דובדבן בהזחה של כל עוגייה.
בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס את השוקולד עם חלב מרוכז, ומערבבים עד חלקה.
הוסף 1 עד 2 כפות של מיץ דובדבן שמור לתערובת, או לפי הצורך, כדי לדלל את הציפוי; ציפוי יהיה עבה. כפית על 1/2 כפית של ציפוי על כל דובדבן, מכסה את הדובדבן לחלוטין.
אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש עד המשרד מעט השחמה, על 12 דקות.
בואו להתקרר על תבנית האפייה במשך כ 1 דקה לפני הסרת, ולאחר מכן לעבור מתלה חוט לסיים קירור.