קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לזניה עוף II

לזניה עוף II
המתכון עוף Lasgananne השני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 292 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו פלפל, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . וזה די גרוע. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה. לשטוף עם מים קרים, לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
במחבת גדולה, מבשלים ומערבבים תרנגול הודו טחון או עוף, בצל קצוץ ופלפל ירוק על אש בינונית עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסננים שומן עודף.
4
מערבבים בקרם של מרק פטריות, מרק עוף שמנת, וחלב דל שומן התאדה. לבשל תערובת עד שזה מגיע לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
חלב דל שומן התאדהחלב דל שומן התאדה
5
כדי להרכיב, בתבשיל 13x9 אינץ 'חמאה שכבת 1/2 כוס הרוטב, 3 אטריות לזניה, 1/2 כוס רוטב, גבינת קוטג', חצי מגבינת מוצרלה גרוסה, 3 אטריות, נותר תערובת רוטב. סיים עם שאריות גבינת מוצרלה גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
אטריות לזניהאטריות לזניה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
בתנור שחומם מראש 350 מעלות F(175 מעלות C) אופים במשך 45 עד 60 דקות. מבשלים עד מחומם דרך תוסס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.