לזניה עוף II
המתכון עוף Lasgananne השני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 292 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו פלפל, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . וזה די גרוע. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה. לשטוף עם מים קרים, לנקז היטב.
במחבת גדולה, מבשלים ומערבבים תרנגול הודו טחון או עוף, בצל קצוץ ופלפל ירוק על אש בינונית עד חום זהוב.
מערבבים בקרם של מרק פטריות, מרק עוף שמנת, וחלב דל שומן התאדה. לבשל תערובת עד שזה מגיע לרתיחה נמוכה.
כדי להרכיב, בתבשיל 13x9 אינץ 'חמאה שכבת 1/2 כוס הרוטב, 3 אטריות לזניה, 1/2 כוס רוטב, גבינת קוטג', חצי מגבינת מוצרלה גרוסה, 3 אטריות, נותר תערובת רוטב. סיים עם שאריות גבינת מוצרלה גרוסה.
בתנור שחומם מראש 350 מעלות F(175 מעלות C) אופים במשך 45 עד 60 דקות. מבשלים עד מחומם דרך תוסס.
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.