עוגיות דלעת וגלידת שמנת
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 541 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו בורבון, פירה דלעת, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת דלעת ללא נטישה, ו גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן).
הוראות
בסיר בינוני, לטאטא יחד דלעת, חלמונים ביצה, סוכר, מלח, ותבלינים עד לשלב ביסודיות. לאט לאט להקציף שמנת וחלב עד התערובת חלקה.
תערובת בישול תוך לטאטא לעתים קרובות מעל חום בינוני-נמוך. הפודינג יהיה מוכן כאשר הוא מעילים עבה את החלק האחורי של כף ואתה יכול להשאיר קו נקי על ידי החלקה האצבע על זה. מערבבים וניל בורבון, זן לתוך מיכל אטום, וצינה 8 שעות או עד לילה.
לאחר התערובת התקררה, נטישה על פי הוראות היצרן. כאשר churning סיים, להעביר תערובת לקערה גדולה באמצעות מרית במהירות לקפל את חתיכות עוגיות.
להעביר מיד מיכל אטום גדול (יהיה לך שווה ליטר נדיב של גלידה) להקפיא עד המשרד, על 2 עד 3 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "