עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד
אם יש לכם סוכר, חמאה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד, עוגת שוקולד פקאן משף פרנסואה פיארד, ו François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות.
הוראות
מניחים מתלה כל אחד בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 400°f. קו 2 גיליונות אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון. אם יש לך מספיק גיליונות אפייה, להכפיל אותם (זה ימנע את macarons מאפייה מהר מדי).
מנפים יחד את הסוכר של ממתקים וקמח שקדים על קערה גדולה. מערבבים 4 חלבונים, עד התערובת חלקה ללא גוש.
עם מדחום ממתקים שימושי, לשלב את הסוכר ו 1/2 כוס (125 גרם) מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. אם הסוכר נדבק לצדדים של הסיר, לטבול מברשת מאפה במים לצחצח את הצדדים.
בעוד הסוכר הוא בישול, לשים את הנותרים 5 חלבונים ביצה בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk. ברגע שהסוכר מגיע 105° על מדחום הממתקים, להתחיל להכות את הביצים במהירות גבוהה. כאשר הסוכר מגיע250, לשפוך אותו לתוך הביצים בזרם איטי, עם המיקסר פועל, למטה בתוך הקערה. המשיכו להכות עד שהקצפת עבה ותחתית הקערה קרירה למגע.
עם מרית סיליקון, בעדינות לקפל את מרנג לתוך מרכיבים יבשים וצבע מזון, ב 4 במרווחים. מקפלים עד שהכל משולב היטב.
כפית את הבלילה בשקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור הבלילה לתוך עיגולים רבע בגודל על תבנית אפייה מוכן, משאיר על 1 אינץ ' בין כל macaron. למקרונים צריכה להיות מידה אחידה.
תן להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, עד שעור נוצר. זה יהפוך לקרום יפה על macarons סיים.
שים את המקרונים בתנור, ולכבות את התנור במשך 5 דקות. לאחר מכן, להפעיל אותו בחזרה על 204°, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות, עד קרום צורות והם רכים בפנים.
הסר מהתנור, ולתת macarons להתקרר במחבתות.
הפוך את הגנאש: התחל על ידי להביא את השמנת לרתיחה.
מערבבים את עמילן התירס והסוכר יחד בקערה נפרדת. מזג את השמנת לתוך תערובת הסוכר קורנפלור, ולאחר מכן לשפוך בחזרה לתוך המחבת.
תן לתערובת לבשל וכאשר מדובר ברתיחה, מוסיפים את מחית הדלעת ותבלינים.
יוצקים את התערובת על השוקולד הלבן, ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
בואו ganache מגניב, ערבוב מדי פעם עם מרית סיליקון עד שהוא מגיע כ 4° ולאחר מכן להוסיף את החמאה.
יוצקים את הגנאש על מחבת, מכסים בניילון נצמד ונותנים לגנאש להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות או לילה. (הערה: עדיף להכין את גנאש יום לפני כדי לקבל את העקביות החלקה ביותר).
להרכיב את macarons: להפוך את מחצלת אפיית סיליקון מעל, בזהירות למשוך אותו מן macarons, כדי לשחרר אותם. הפעל מחצית macarons מעל, כך שהצד השטוח שלהם פונה כלפי מעלה.
כף גנאש לתוך שקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור כמות ניקל בגודל של גנאש במרכז macarons כי הם פונים למעלה. לחץ בעדינות על macarons הנותרים מעל גנאש, כדי להכין כריכים קטנים. נסה להתאים את הגודל של שני החצאים ככל האפשר.
אחסן את macarons במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע, או במקפיא עד 2 חודשים.