קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד

עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד
אם יש לכם סוכר, חמאה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד, עוגת שוקולד פקאן משף פרנסואה פיארד, ו François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות.

הוראות

1
מניחים מתלה כל אחד בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 400°f. קו 2 גיליונות אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון. אם יש לך מספיק גיליונות אפייה, להכפיל אותם (זה ימנע את macarons מאפייה מהר מדי).
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מנפים יחד את הסוכר של ממתקים וקמח שקדים על קערה גדולה. מערבבים 4 חלבונים, עד התערובת חלקה ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
עם מדחום ממתקים שימושי, לשלב את הסוכר ו 1/2 כוס (125 גרם) מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. אם הסוכר נדבק לצדדים של הסיר, לטבול מברשת מאפה במים לצחצח את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בעוד הסוכר הוא בישול, לשים את הנותרים 5 חלבונים ביצה בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk. ברגע שהסוכר מגיע 105° על מדחום הממתקים, להתחיל להכות את הביצים במהירות גבוהה. כאשר הסוכר מגיע250, לשפוך אותו לתוך הביצים בזרם איטי, עם המיקסר פועל, למטה בתוך הקערה. המשיכו להכות עד שהקצפת עבה ותחתית הקערה קרירה למגע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
עם מרית סיליקון, בעדינות לקפל את מרנג לתוך מרכיבים יבשים וצבע מזון, ב 4 במרווחים. מקפלים עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
6
כפית את הבלילה בשקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור הבלילה לתוך עיגולים רבע בגודל על תבנית אפייה מוכן, משאיר על 1 אינץ ' בין כל macaron. למקרונים צריכה להיות מידה אחידה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
תן להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, עד שעור נוצר. זה יהפוך לקרום יפה על macarons סיים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
שים את המקרונים בתנור, ולכבות את התנור במשך 5 דקות. לאחר מכן, להפעיל אותו בחזרה על 204°, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות, עד קרום צורות והם רכים בפנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור, ולתת macarons להתקרר במחבתות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הפוך את הגנאש: התחל על ידי להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
11
מערבבים את עמילן התירס והסוכר יחד בקערה נפרדת. מזג את השמנת לתוך תערובת הסוכר קורנפלור, ולאחר מכן לשפוך בחזרה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
תן לתערובת לבשל וכאשר מדובר ברתיחה, מוסיפים את מחית הדלעת ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
13
מערבבים היטב.
14
יוצקים את התערובת על השוקולד הלבן, ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
בואו ganache מגניב, ערבוב מדי פעם עם מרית סיליקון עד שהוא מגיע כ 4° ולאחר מכן להוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
16
יוצקים את הגנאש על מחבת, מכסים בניילון נצמד ונותנים לגנאש להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות או לילה. (הערה: עדיף להכין את גנאש יום לפני כדי לקבל את העקביות החלקה ביותר).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
להרכיב את macarons: להפוך את מחצלת אפיית סיליקון מעל, בזהירות למשוך אותו מן macarons, כדי לשחרר אותם. הפעל מחצית macarons מעל, כך שהצד השטוח שלהם פונה כלפי מעלה.
18
כף גנאש לתוך שקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור כמות ניקל בגודל של גנאש במרכז macarons כי הם פונים למעלה. לחץ בעדינות על macarons הנותרים מעל גנאש, כדי להכין כריכים קטנים. נסה להתאים את הגודל של שני החצאים ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
19
אחסן את macarons במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע, או במקפיא עד 2 חודשים.