קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד

עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד
אם יש לכם סוכר, חמאה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד, עוגת שוקולד פקאן משף פרנסואה פיארד, ו François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות.

הוראות

1
מניחים מתלה כל אחד בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 400°f. קו 2 גיליונות אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון. אם יש לך מספיק גיליונות אפייה, להכפיל אותם (זה ימנע את macarons מאפייה מהר מדי).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים יחד את הסוכר של ממתקים וקמח שקדים על קערה גדולה. מערבבים 4 חלבונים, עד התערובת חלקה ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
עם מדחום ממתקים שימושי, לשלב את הסוכר ו 1/2 כוס (125 גרם) מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. אם הסוכר נדבק לצדדים של הסיר, לטבול מברשת מאפה במים לצחצח את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בעוד הסוכר הוא בישול, לשים את הנותרים 5 חלבונים ביצה בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk. ברגע שהסוכר מגיע 105° על מדחום הממתקים, להתחיל להכות את הביצים במהירות גבוהה. כאשר הסוכר מגיע250, לשפוך אותו לתוך הביצים בזרם איטי, עם המיקסר פועל, למטה בתוך הקערה. המשיכו להכות עד שהקצפת עבה ותחתית הקערה קרירה למגע.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
עם מרית סיליקון, בעדינות לקפל את מרנג לתוך מרכיבים יבשים וצבע מזון, ב 4 במרווחים. מקפלים עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
6
כפית את הבלילה בשקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור הבלילה לתוך עיגולים רבע בגודל על תבנית אפייה מוכן, משאיר על 1 אינץ ' בין כל macaron. למקרונים צריכה להיות מידה אחידה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
תן להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, עד שעור נוצר. זה יהפוך לקרום יפה על macarons סיים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
שים את המקרונים בתנור, ולכבות את התנור במשך 5 דקות. לאחר מכן, להפעיל אותו בחזרה על 204°, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות, עד קרום צורות והם רכים בפנים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור, ולתת macarons להתקרר במחבתות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הפוך את הגנאש: התחל על ידי להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
11
מערבבים את עמילן התירס והסוכר יחד בקערה נפרדת. מזג את השמנת לתוך תערובת הסוכר קורנפלור, ולאחר מכן לשפוך בחזרה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תן לתערובת לבשל וכאשר מדובר ברתיחה, מוסיפים את מחית הדלעת ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
13
מערבבים היטב.
14
יוצקים את התערובת על השוקולד הלבן, ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
בואו ganache מגניב, ערבוב מדי פעם עם מרית סיליקון עד שהוא מגיע כ 4° ולאחר מכן להוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
16
יוצקים את הגנאש על מחבת, מכסים בניילון נצמד ונותנים לגנאש להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות או לילה. (הערה: עדיף להכין את גנאש יום לפני כדי לקבל את העקביות החלקה ביותר).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
להרכיב את macarons: להפוך את מחצלת אפיית סיליקון מעל, בזהירות למשוך אותו מן macarons, כדי לשחרר אותם. הפעל מחצית macarons מעל, כך שהצד השטוח שלהם פונה כלפי מעלה.
18
כף גנאש לתוך שקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור כמות ניקל בגודל של גנאש במרכז macarons כי הם פונים למעלה. לחץ בעדינות על macarons הנותרים מעל גנאש, כדי להכין כריכים קטנים. נסה להתאים את הגודל של שני החצאים ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
19
אחסן את macarons במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע, או במקפיא עד 2 חודשים.