קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד

עוגיות הדלעת של פרנסואה פיארד
אם יש לכם סוכר, חמאה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חמוציות של פרנסואה פיארד, עוגת שוקולד פקאן משף פרנסואה פיארד, ו François Payard ' S Flourless שוקולד אגוז עוגיות.

הוראות

1
מניחים מתלה כל אחד בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 400°f. קו 2 גיליונות אפייה עם מחצלות אפיית סיליקון. אם יש לך מספיק גיליונות אפייה, להכפיל אותם (זה ימנע את macarons מאפייה מהר מדי).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מנפים יחד את הסוכר של ממתקים וקמח שקדים על קערה גדולה. מערבבים 4 חלבונים, עד התערובת חלקה ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עם מדחום ממתקים שימושי, לשלב את הסוכר ו 1/2 כוס (125 גרם) מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. אם הסוכר נדבק לצדדים של הסיר, לטבול מברשת מאפה במים לצחצח את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בעוד הסוכר הוא בישול, לשים את הנותרים 5 חלבונים ביצה בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk. ברגע שהסוכר מגיע 105° על מדחום הממתקים, להתחיל להכות את הביצים במהירות גבוהה. כאשר הסוכר מגיע250, לשפוך אותו לתוך הביצים בזרם איטי, עם המיקסר פועל, למטה בתוך הקערה. המשיכו להכות עד שהקצפת עבה ותחתית הקערה קרירה למגע.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
עם מרית סיליקון, בעדינות לקפל את מרנג לתוך מרכיבים יבשים וצבע מזון, ב 4 במרווחים. מקפלים עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
6
כפית את הבלילה בשקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור הבלילה לתוך עיגולים רבע בגודל על תבנית אפייה מוכן, משאיר על 1 אינץ ' בין כל macaron. למקרונים צריכה להיות מידה אחידה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
תן להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, עד שעור נוצר. זה יהפוך לקרום יפה על macarons סיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
שים את המקרונים בתנור, ולכבות את התנור במשך 5 דקות. לאחר מכן, להפעיל אותו בחזרה על 204°, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות, עד קרום צורות והם רכים בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור, ולתת macarons להתקרר במחבתות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הפוך את הגנאש: התחל על ידי להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
11
מערבבים את עמילן התירס והסוכר יחד בקערה נפרדת. מזג את השמנת לתוך תערובת הסוכר קורנפלור, ולאחר מכן לשפוך בחזרה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
תן לתערובת לבשל וכאשר מדובר ברתיחה, מוסיפים את מחית הדלעת ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
13
מערבבים היטב.
14
יוצקים את התערובת על השוקולד הלבן, ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
בואו ganache מגניב, ערבוב מדי פעם עם מרית סיליקון עד שהוא מגיע כ 4° ולאחר מכן להוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
16
יוצקים את הגנאש על מחבת, מכסים בניילון נצמד ונותנים לגנאש להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות או לילה. (הערה: עדיף להכין את גנאש יום לפני כדי לקבל את העקביות החלקה ביותר).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
להרכיב את macarons: להפוך את מחצלת אפיית סיליקון מעל, בזהירות למשוך אותו מן macarons, כדי לשחרר אותם. הפעל מחצית macarons מעל, כך שהצד השטוח שלהם פונה כלפי מעלה.
18
כף גנאש לתוך שקית מאפה או שקית פלסטיק resealable, ולחתוך פתיחת ½ אינץ בקצה או בפינה של התיק. צינור כמות ניקל בגודל של גנאש במרכז macarons כי הם פונים למעלה. לחץ בעדינות על macarons הנותרים מעל גנאש, כדי להכין כריכים קטנים. נסה להתאים את הגודל של שני החצאים ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
19
אחסן את macarons במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע, או במקפיא עד 2 חודשים.