עוגיות החמאה הטובות ביותר
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך סודה לשתיה, קיצור בטעם חמאה, קמח עולה בעצמו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: ביסקוויטים לחמאה, ביסקוויטים לחמאה, ו ביסקוויטים לחמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
לנפות קמח וסודה לשתייה יחד בקערה גדולה; לחתוך קיצור עם סכין או בלנדר מאפה עד תערובת דומה פירורים גסים. הפוך באר במרכז התערובת ומערבבים בחמאה עד כדור רך צורות. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש במשך 2 עד 3 דקות.
מגלגלים את הבצק למלבן בעובי 1/2 אינץ'.
חותכים ביסקוויטים עם חותך ביסקוויטים ולהעביר לתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הן חום בהיר וצדדים מתחילים להחשיך, כ 10 דקות.
הסר ביסקוויטים להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.