עוגיות הפתעה קרמל מכוסות שוקולד
עוגיות הפתעה קרמל מכוסות שוקולד דורשות כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. נסו פסיפלורה קרמל זהב מטבעות, שוקולד מכוסה קרמל שקדים קסם שעועית, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, קאפקייקס שוקולד עם הפתעה במרכז קרמל מלוח, ו תירס קרמל מכוסה שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, קרם יחד את הסוכר הלבן, הסוכר החום והחמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את הווניל.
מערבבים את הקמח, הקקאו והסודה לשתייה, מערבבים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מקפלים פנימה את הפקאנים. מכסים בצק ומצננים לפחות שעה. בינתיים לפתוח את הממתקים.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בידיים מקומחות עוטפים כ -1 כף בצק סביב כל פיסת ממתק, מכסים לחלוטין את הממתק.
מגלגלים כל כדור בכף הנותרת של סוכר לבן.
הניחו 2 סנטימטרים זה מזה על דף עוגיות לא מוכן.
אופים 7 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות צריך להיות מוגדר מעט סדוק.
ממיסים את השוקולד צ ' יפס הלבן בתנור המיקרוגל, או בקערה מעל מים רותחים.
מזלפים מעל העוגיות כשהן קרירות. אם השבבים המומסים עבים מדי, מוסיפים שמן צמחי כדי להשיג את העקביות הרצויה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "