פאי בקר
פוטפי בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 376 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו תערובת ביסקוויטים / אפייה, מרק בקר, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פשטידת אמפנדה בקר, פאי בקר עם ביסקוויטים, ו פשטידת אמפנדה בקר.
הוראות
מוסיפים בצל ומבשלים 1 דקה. מערבבים פנימה קמח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה ירקות ובשר בקר; מחממים.
מעבירים לשני 10 אונקיות משומנות. כוסות פודינג.
בקערה קטנה שלבו ביצה וחלב. מערבבים בתערובת ביסקוויט עד חלקה. כפית באופן שווה על תערובת בשר.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד מבעבע והעליון חום זהוב.