עוגיות וגלידת שמנת
ניתן להכין עוגיות מתכון וגלידת שמנת בעוד כ-35 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. 117 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש קרם כפול, תרמיל וניל שמנמן, סוכר גלגלית זהב, חלמונים ביצה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס וגלידת מרשמלו דלעת שמנת, עוגיות חמאת בוטנים מערבולת וגלידת שמנת, ו אין עוגיות מנטה צ'יפס וגלידת שמנת.
הוראות
שים מיכל במקפיא. לפצל את התא וניל לאורכים, לגרד את הזרעים החוצה עם נקודת הסכין קצה לתוך מחבת עם קרם תרמיל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר לפחות 20 דקות. לקבלת הטעם הטוב ביותר, זה יכול להיעשות כמה שעות לפני כן והשאיר ללכת קר (ראה טיפים, להלן).
בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר וחלמון ביצה יחד במשך כמה דקות עד שהם הופכים חיוורים ורכים.
שים את קרם וניל בחזרה על החום עד שלה רק עומד לרתוח, ואז בזהירות מסננת את הנוזל על החלמונים, מכות עם הקצף עד מעורב לחלוטין.
בשלב זה, לקבל קערה גדולה של מי קרח ולשבת קערה קטנה יותר בו.
יוצקים את פודינג בחזרה לתוך המחבת ומבשלים על החום הנמוך ביותר, ערבוב לאט ברציפות, לוודא את הכף נוגעת בתחתית המחבת, במשך כ 10 דקות עד מעובה (ראה כללים, להלן). מסננים את פודינג לתוך הקערה יושב במים הקפואים ולהשאיר להתקרר, ולאחר מכן נטישה עד scoopable (ראה שיטות, להלן).
מגלגלים חתיכות של בצק עוגיות לכדורים או נחשים דקים, משטחים אותם עם הידיים והשכבה דרך הגלידה. להקפיא עד מוצק.