קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות וקרם פודינג פרפה

עוגיות וקרם פודינג פרפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות וקרם Parfait פודינג. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 212 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוגיות כריך שוקולד, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. נסו אפרסקים ושמנת שיבולת שועל ופודינג צ'יה פרפה, ברי פרפה עם שעועית וניל תוצרת בית קצפת עוגיות אוריאו כתוש, ו טעם ותגיד ימי חמישי-עוגיות ועוגיות פודינג שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, חלב חם וסוכר מעל חום בינוני (לא להרתיח), ערבוב עד הסוכר מתמוסס. בקערה קטנה, להקציף יחד שמנת, ביצה קורנפלור. לאט לאט לטאטא תערובת שמנת לתוך חלב חם, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, 4 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מן החום; מערבבים וניל וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד, לוחצים על פלסטיק ישירות על פני הפודינג. לקרר עד קר, 1 1/2 שעות; פודינג יעבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מחלקים חצי פודינג בין 4 כוסות פרפה.
6
מפזרים חצי עוגיות. חזור על שכבות עם פודינג ועוגיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.