עוגיות וקרם פודינג פרפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות וקרם Parfait פודינג. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 212 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוגיות כריך שוקולד, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. נסו אפרסקים ושמנת שיבולת שועל ופודינג צ'יה פרפה, ברי פרפה עם שעועית וניל תוצרת בית קצפת עוגיות אוריאו כתוש, ו טעם ותגיד ימי חמישי-עוגיות ועוגיות פודינג שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, חלב חם וסוכר מעל חום בינוני (לא להרתיח), ערבוב עד הסוכר מתמוסס. בקערה קטנה, להקציף יחד שמנת, ביצה קורנפלור. לאט לאט לטאטא תערובת שמנת לתוך חלב חם, לטאטא כל הזמן.
לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, 4 עד 6 דקות.
הסר מן החום; מערבבים וניל וחמאה.
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד, לוחצים על פלסטיק ישירות על פני הפודינג. לקרר עד קר, 1 1/2 שעות; פודינג יעבה כפי שהוא מתקרר.
מחלקים חצי פודינג בין 4 כוסות פרפה.
מפזרים חצי עוגיות. חזור על שכבות עם פודינג ועוגיות שנותרו.