עוגיות זנגביל
עוגיות זנגביל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו מלח, ציפורן טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם סודה לשתיה, מלח, זנגביל, קינמון וציפורן. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם משוט, להכות את החמאה עם סוכר חום מולסה במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים את הביצה והוניל ומכים עד מעורבב.
מוסיפים את החומרים היבשים ומכים במהירות בינונית עד בשילוב.
מחלקים את הבצק לשניים ומניחים כל מחצית בין 2 יריעות גדולות של נייר קלף או ניילון נצמד.
מרדדים את הבצק בעובי 1/4 אינץ ' ומעבירים ל 2 גיליונות אפייה. להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 30 דקות.
עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם, להסיר את הסדין העליון של קלף ולהפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות; להסיר את הסדין השני של קלף.
מגלגלים את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות מקורנן 3 אינץ', להחתים עוגיות קרוב ככל האפשר.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד נפוח המשרד.
בואו להתקרר מעט על סדיני האפייה, ולאחר מכן, באמצעות מרית מתכת, להעביר מתלה להתקרר לחלוטין. אסוף מחדש את השאריות כדי להחתים יותר עוגיות, מצמרר את השאריות בין קבוצות.
באמצעות מברשת צבע קטנה או שקית מאפה מצויד קצה קטן, פשוט לקשט את העוגיות עם הדובדבן המלכותי.
בואו להתייבש לחלוטין לפני ההגשה.